fg
http://galychfytbol.ucoz.ua/img/1G.jpghttp://galychfytbol.ucoz.ua/img/2G.jpg

Меню сайту

Рішення КДК




24.07.2020
24.07.2020
20.09.2020



Спілкування

Головна » 2010 » Грудень » 6 » Хіт-парад футбольного року
15:49
Хіт-парад футбольного року
Добігає свого логічного завершення черговий календарний рік. Варто озернутися, оцінити події, які відбувалися в футбольному житті нашої області в 2010 році, а також визначити кращих. А поговорити є про що. Рік видався доволі насиченим цікавими подіями.
Звичайно, ми лише пропонуємо вам наше суб'єктивне ставлення до всього, що відбувалося. Будемо раді почути вашу думку, яку ви можете висловити в коментарях.
Ми оцінюватимемо всі події футбольного життя Прикарпаття. Звичайно, більшу увагу приділятимемо аматорському спорту та чемпіонату. Цьому є досить просте пояснення. Наші професійні повпреди у всеукраїнських чемпіонатах виступають надто посередньо, щоб активно збирати призи в хіт-параді.
Серед подій 2010 року хочеться виділити успішний виступ яремчанських "Карпат" в Кубку України. Вихід до 1/16 фіналу для "курортників" вже являється великим досягненням. По різному можна ставитися до того, що відбувалося в матчі проти "Волині". Маючи таку солідну перевагу в рахунку "Карпати" мали проходити в наступну стадію змагань. Але не вдалось.
Часті зміни на тренерському містку "Енергетика" в поточному сезоні, все-таки, дозволили клубу досягти пристойного результату в чемпіонаті. Бурштинський клуб стає трампліном у багатші клуби не лише для гравців, а й для тренерів.
Виступи іванофранківського "Прикарпаття" впевнено можна назвати розчаруванням року. Та немає ніякого бажання знову згадувати жахливі виступи команди. Натомість, варто привернути увагу до того факту, що ще один великий районний центр залишився без футболу. Слідом за жителями Коломиї та Тисмениці, сумувати за грою мільйонів доведеться і вболівальникам із Калуша.
Перемога печеніжинських "Карпат" в обласному чемпіонаті, безперечно, стала несподіванкою року. Звичайно, можна називати "Карпати" командою-одноденкою, яка скоро зникне з футбольної карти. Але не варто не визнавати, що команда заслужила цю перемогу. В чемпіонаті 2010 року "опришки" просто були кращими за всіх своїх суперників.
Команда року
"Карпати" (Яремче)
Аматорський (по статусу) колектив дійшов до 1/16 фіналу розіграшу Кубку України. Цього достатньо для того, щоб заслужити перемогу в номінації.
Команда-відкриття року
ФК "Карпати" (Печеніжин)
Новачок турніру здобуває перемогу в ньому. Заслужену, справедливу перемогу. Що з "опришками" буде далі, побачимо. Але зараз клуб заслуговує на це звання.
Розчарування року
ФК "Калуш"
Розчаруванням можна назвати не так сам клуб, як ставлення до нього в "місті хіміків". Команда виявилась просто нікому не потрібною. Сумно споглядати на такий стан справ в районному центрі із славними футбольними традиціями.
Очікування року
Прихід інвестора в ФСК "Прикарпаття".
А ми все ще очікуємо того моменту, коли потужний інвестор з'явиться в футбольному клубі, який являється флагманом обласного футболу.
Людина року
Дмитро Лащук (президент ФК "Карпати" (Печеніжин).
Гравець року
Василь Раковіца (голкіпер ФК "Карпати" Печеніжин)
Голкіпер, який надійно відіграв увесь сезон за печеніжинську команду. Досить часто саме впевнена гра цього гравця дозволяла "опришкам" здобувати необхідний результат.
Арбітр року
Василь Миколайович Ольшанецький
Один із провідних лайнсменів України, який в 2010 році завершив кар'єру арбітра. Проводячи анологію із футболістами, Василь Миколайович повісив прапорець на цвях. Прощальним матчем для Ольшанецького став фінал Кубку області, в якому він успішно виконав роль головного арбітра.

Що очікує нас в новому 2011 році? Хочеться вірити в краще. Вірити в те, що "Прикарпаття" нарешті одержить надійного, а основне стабільного, інвестора; що "Енергетик" знайде хорошого та постійного тренера; що "Карпати" (Печеніжин) матимуть змогу захистити свій титул; що відродяться футбольні команди в Коломиї, Калуші, Тисмениці, Рогатині, Галичі. Хочеться вірити в те, що ми з вами активно ходитимемо на футбол, а наші команди радуватимуть нас перемогами.

sport.if.ua

Переглядів: 760 | Додав: admin | Рейтинг: 1.0/1
Календар новин
«  Грудень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031


Партнери
http://bogofootbol.at.ua/ http://fosk-ffkr.if.ua/
http://h-sport.if.ua/ http://west-football.org.ua/
http://nrff.at.ua/ http://rogatunfootball.at.ua/
http://myfootball.at.ua/ http://football-dolyna.at.ua/
Калуш Рожнятів
http://dubivcifc.at.ua/ ФК Енергетик
sport.if.ua http://match-rv.at.ua/
http://www.ffu.org.ua/ http://www.aafu.org.ua/
 

Соціальні мережі

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



© 2009-2014 ГРФФ. Всі права захищені.
e-mail: Galych.kolos@gmail.com
Використання матеріалів виключно з посиланням на Галицький футбол

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET