fg
http://galychfytbol.ucoz.ua/img/1G.jpghttp://galychfytbol.ucoz.ua/img/2G.jpg

Меню сайту

Рішення КДК




24.07.2020
24.07.2020
20.09.2020



Спілкування

Головна » 2017 » Листопад » 27 » Збірна м. Івано-Франківська – чемпіон області з футболу серед ветеранів (45+) сезону 2017 року
18:36
Збірна м. Івано-Франківська – чемпіон області з футболу серед ветеранів (45+) сезону 2017 року

Осінь, як пора року, для багатьох вболівальників футболу асоціюється із ветеранськими змаганнями. 25 листопада в Івано-Франківську на стадіоні зі штучним покриттям "Хет-Трик Арена" відбулись обласні змагання з футболу серед ветеранів вікової категорії 45+ (футболісти 1972 року народження і старші).

     У турнірі взяли участь 4 збірні команди: м. Івано-Франківська, м. Калуша, Галицького та Коломийського районів, які за кубковою системою розіграли цьогорічні нагороди. Матчі тривали два тайми, по 20 хвилин кожний.

     Згідно жеребкування першими на футбольне поле вийшли ветерани Галицького району та м. Івано-Франківська. Галичани хоча й виглядали дещо слабшими на фоні суперників, але чоловічий характер і бійцівські якості проявляли на кожному клаптику футбольного поля. Незважаючи на всі зусилля, вони все ж поступилися івано-франківцям з рахунком – 1:6.

     У другому півфіналі ветерани Коломийського району зустрічались зі збірною м. Калуша. В основний час напруженого матчу переможець так і не був виявлений – 0:0. В серії пенальті ветерани збірної м. Калуша з рахунком 5:4 нарешті здолали опір суперника і вийшли у фінал.

     Після невеликої перерви відбулася гра за третє місце між збірними командами Галицького та Коломийського районів. Якщо виходити виключно з рахунку, можна припустити, що гра пройшла за повної переваги ветеранів Коломийщини. Але треба віддати належне і галицьким футболістам, які увесь поєдинок намагалися грати у футбол, а не тільки заважати це робити супернику. Але майстерність та рівень гри ветеранів Коломийського району були помітно вищими, тому перемога з рахунком 4:0, значною мірою, є закономірною.

     Фінальна гра між збірними командами м. Івано-Франківська та м. Калуша пройшла в напруженій боротьбі, з великою кількістю гострих моментів і цілком відповідала статусу фінальної. Ветерани футболу забули про свій вік і показали дійсно ту гру, за яку ми любимо цей вид спорту – вони грали із задоволенням, натхненням, адже ніхто не хотів поступатися. У підсумку з рахунком 2:1 перемогу святкували івано-франківські футболісти.

     Хоч футбольна фортуна команді ветеранів Галицького району не посміхнулась і вона стала однією із аутсайдерів змагань, однак голова районної федерації футболу Іван Бабій, якому сьогодні, до речі, виповнилося 58 років, після церемонії нагородження запевняв, що гравці не засмучуються, за призове місце боротимуться наступного разу: "Зібралися пограти просто у своє задоволення. Найголовніше, що ми зустрілися,  побачили друзів, поспілкувалися з ними".

      Підводячи підсумки турніру, насамперед слід зазначити, що ветерани найбільше враження справили своєю грою – повною самовіддачею, азартом, волею до перемоги. Саме тій самовідданості, наполегливості, спортивному азарту і мають вчитися в них наші футболісти-юнаки. А ще – на футбольному полі панувала добра, щира, жартівлива атмосфера, старалися ветерани грати без зайвого "фанатизму", хоч, відомо, що футбол – гра жорстка і контактна, і без травм не обходиться.

Переглядів: 758 | Додав: sawa | Рейтинг: 0.0/0
Календар новин
«  Листопад 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930


Партнери
http://bogofootbol.at.ua/ http://fosk-ffkr.if.ua/
http://h-sport.if.ua/ http://west-football.org.ua/
http://nrff.at.ua/ http://rogatunfootball.at.ua/
http://myfootball.at.ua/ http://football-dolyna.at.ua/
Калуш Рожнятів
http://dubivcifc.at.ua/ ФК Енергетик
sport.if.ua http://match-rv.at.ua/
http://www.ffu.org.ua/ http://www.aafu.org.ua/
 

Соціальні мережі

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



© 2009-2014 ГРФФ. Всі права захищені.
e-mail: Galych.kolos@gmail.com
Використання матеріалів виключно з посиланням на Галицький футбол

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET