fg
http://galychfytbol.ucoz.ua/img/1G.jpghttp://galychfytbol.ucoz.ua/img/2G.jpg

Меню сайту

Рішення КДК




24.07.2020
24.07.2020
20.09.2020



Спілкування

Головна » 2013 » Серпень » 26 » СБК-1 (Задністрянськ) - переможець турніру з міні-футболу!
17:46
СБК-1 (Задністрянськ) - переможець турніру з міні-футболу!

25 серпня на стадіоні "Колос" у Галичі проходили фінальні районні сільські спортивні ігри на "Краще спортивне село" присвячені 22-й річниці Незалежності України.

Всього змагання зібрало близько 400 учасників, котрі готові були продемонструвати свої вміння з міні-футболу, волейболу, шашох, шахів, гирьового спорту та армреслінгу.
 
Перед початком змагань на адресу учасників звучали вітальні слова від заступника голови Галицької РДА Людмили Сівецької, а також голови Галицької РО ВФСТ "Колос" Івана Бабія, котрі побажали всім присутнім спортивного азарту, цікавої та видовищної боротьби і, звісно ж, відмінного настрою.
 
Велика увага, і це не дивно, була прикута до змагань з міні-футболу, котрі, як заведено, проходили у напруженій та запеклій боротьбі. Кожна команда хотіла добитись максимального результату і викладалась на всі 100%.
Але, як відомо, переможець може бути лише один. У фіналі змагань, де зустрічались команди "СБК-1" (Задністрянськ) та команда села Медині, сильнішими виявились задністрянські футболісти, котрі виграли матч з рахунком 1:0. Слід також зазначити, що за весь турнір команда "СБК-1" пропустили всього два голи. У півфіналі заздністрянські гравці переграли команду Більшівців - 3:2, а футболісти Медині були сильнішими за гравців Слобідки - 2:0.
 
У матчі за 3-4 місце перемогу здобула Слобідка, котра лише в серії пенальті обіграла команду Більшівців. В основний час матчу арбітр зафіксував нічию - 0:0, а в серії пенальті сильнішими були гравці Слобідки - 3:1.

 
В змаганнях з волейболу всього прийняло участь 12 чоловічих та три жіночих команд. Перше місце у змаганнях чоловіків, у запеклій боротьбі, зайняла команда Старого Мартинева, а в змаганнях жіночих команд сильнішою за інших була команда міста Галич.

 
У змаганнях з настільного тенісу переможцем став Рахмійструк Тарас з села Вікторів.
На турнірі з шашок перемогу святкував Ядета Станіслав з Більшівців, а Олександр Гаврилюк з Бурштина зумів виграти змагання з шахів.

 
В змаганнях з гирьового спорту не було рівних Володимиру Кловаку з села Дубівці, а найсильнішим в змаганнях з армреслінгу виявився Рачковський Олег з Комарова.

 
Переможці та призери районних фінальних сільських спортивних ігор були нагороджені кубками, медалями та грамотами районної організації ВФСТ «Колос».

 
На останок, голова РО ВФСТ "Колос" Іван Бабій ще раз наголосив на тому, що подібні змагання є важливими, адже спорт - це здоров'я та краса. Іван Васильович, дав обіцянку, що подібні змагання і надалі проводитимуться на теренах Галицького району.

 
Категорія: Різне | Переглядів: 1429 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Календар новин
«  Серпень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031


Партнери
http://bogofootbol.at.ua/ http://fosk-ffkr.if.ua/
http://h-sport.if.ua/ http://west-football.org.ua/
http://nrff.at.ua/ http://rogatunfootball.at.ua/
http://myfootball.at.ua/ http://football-dolyna.at.ua/
Калуш Рожнятів
http://dubivcifc.at.ua/ ФК Енергетик
sport.if.ua http://match-rv.at.ua/
http://www.ffu.org.ua/ http://www.aafu.org.ua/
 

Соціальні мережі

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



© 2009-2014 ГРФФ. Всі права захищені.
e-mail: Galych.kolos@gmail.com
Використання матеріалів виключно з посиланням на Галицький футбол

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET